Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50o78s33e12f 77P21o41t38r

19. 3. 2018 19:33

Dovolím si citovat z článku : "Ač šlo již o 289. derby pražských „S“, bylo výjimečné nejenom užitím videorozhodčích, ale také tím, že přineslo doslova tsunami emocí na obou stranách"

Samozřejmě, že je mi jedno použití videorozhodčích, za hlavní myšlenku považuji konstatování "doslova tsunami emocí"

Vlivem falešné stopy evoluce má každý člověk ve svém vědomí zakódovanou nutnost věřit v přesah hmotné existence a tak věří v horoskopy, magii, čínskou medicínu, mimozemšťany, Darwinovu vývojovou teorii, až k víře na Spartu, Slavii, Baník...

Nedávno jsem byl navštívit svého spolupracovníka, fandy Slavie. Jako správný věřící má na čestném místě v panelákovém obýváku oltář s insigniemi Slavie - znak, plakát s hráči, heslo, šálu, rozestavěné upomínkové předměty. S dojetím ji oltář ukazoval a vysvětloval co a jak. Samozřejmě, že má znak Slavie i v autě, čest Slavie hájí s tsunami emocí a věřím, že je schopen položit život v boji proti fanoušku Sparty.

Když jsem mu připomněl, že Slavie je zařízení na generováni zisku pro čínské majitele a že hráči jsou všichni jiní z půlky světa jen pro peníze a že nemají s ideou Slavie nic společného, tak to s jeho vírou ani nehnulo.

0 0
možnosti

Nerozumím Vašemu příspěvku.

A upřímně řečeno, ani nerozumím autorovi příspěvku. Vůbec nevím, co nám chtěl povědět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 589x
Na zeď nářků dokáže čmárat každý bezejmenný. Opravdovým kumštem je, se pod svůj názor podepsat, a nejlépe svým vlastním jménem...

Seznam rubrik